اقتصادی

افزایش 19 درصدی سرمایه‌گذاری‌ کشورها در چین به رغم تهدیدات آمریکا

شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ – ۱۵:۵۴ افزایش 19 درصدی سرمایه‌گذاری‌ کشورها در چین به رغم تهدیدات آمریکا

به رغم تهدیدهای آمریکا، کشورها همچنان چین را به عنوان مقصد مهم سرمایه‌گذاری می‌دانند و در نتیجه، سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در ماه گذشته در این کشور 19 درصد رشد کرده است.

افزایش 19 درصدی سرمایه‌گذاری‌ کشورها در چین به رغم تهدیدات آمریکا

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس، به نقل از راشاتودی، علیرغم تشدید وضعیت ویروس کرونا در جهان و همچنین فشارهای آمریکا سرمایه‌گذاران جهانی به دنبال سرمایه‌گذاری در چین هستند و سرمایه‌های خود را به این کشور می‌ریزند.

بر اساس این گزارش، ماه گذشته چین 84.1 میلیارد یوآن معادل 12.3 میلیارد دلار سرمایه‌های مستقیم خارجی جذب کرده که این رقم نبست به ماه پیش 18.7 درصد رشد داشته است.

بر اساس آمارهای وزارت بازرگانی چین، ماه آگوست پنجمین ماه متوالی رشد سرمایه‌های مستقیم خارجی در چین را فتح کرد. به طوری که در 8 ماه نخست امسال جذب سرمایه‌ها 2.6 درصد افزایش یافت و به رقم 619.8 میلیارد یوآن رسید.

چین همچنان به عنوان یک مقصد بزرگ سرمایه‌گذاری برای دیگر کشورها محسوب می‌شود چرا که از معدود کشورهایی است که توانسته با مدیریت مناسب پس از شیوع ویروس کرونا در دام رکود اقتصادی نیفتد.

به طوری که پس از کاهش رشد در سه ماهه نخست امسال تولید ناخالص داخلی این کشور به سطح پیش‌بینی‌ها رسید و 3.2 درصد رشد کرد.

بر اساس این گزارش، پکن گام‌های لازم برای جذب سرمایه‌های خارجی را برداشته است روز جمعه یک مقام ارشد چینی اعلام کرد که این کشور خدمات ویژه‌ای را برای حمایت از سرمایه‌گذاران دارد. آنها همچنین فاش کردند که پایتخت چین به دنبال تبدیل شدن به یک منطقه عرضه جهانی و ملی تبدیل می‌شود چرا که آنها قصد دارند برخی اقدامات از جمله تسهیل‌سازی رفت و آمد در مرزهای پکن را ایجاد کنند و می‌خواهند امنیت دریایی را برای حمایت از سرمایه‌گذاران و شرکت‌ها تأمین کنند و شرکت‌های خارجی را تشویق می‌کنند تا در تجارت‌های بورس و اوراق این کشور شرکت کنند.

معاون وزیر بازرگانی چین اعلام کرد: سرمایه‌گذاران خارجی بیان کرده‌اند که اشتیاق زیادی برای ورود به بخش ارتباطات مخابراتی این کشور دارند.

وی همچنین گفت: برنامه ما این است که اجازه دهیم شرکت‌های خارجی در شبکه‌های اختصاصی مجازی سرمایه‌گذاری کنند. به طوری که سهم خارجی از 50 درصد تجاوز نخواهد کرد.

به گفته این مسؤول، مشارکت‌ شرکت‌های خارجی در بخش ارتباطات مخابراتی به صورت سرمایه‌گذاری مشترک برای تأمین خدمات به شرکت‌های خصوصی خارجی در پکن خواهد بود.

این گزارش می‌افزاید: جریان سرمایه به داخل چین علیرغم تنش‌ها و فشارهایی که از چندین جهت وارد می‌کند ادامه دارد. به علاوه فشارها فعالیت‌های اقتصادی چین از قلمرو داخل این کشور نیز وارد می‌شود. به طوری که دولت ترامپ بارها تلاش کرده است تا شرکت‌های آمریکایی را وادار کند چین را ترک کنند و یا در فعالیت اقتصادی‌شان با چین تجدیدنظر کنند که همه این‌ها به نوعی فشار از داخل به کشور چین محسوب می‌‌شود.

در حالی که فعالیت‌های اقتصادی چین تحت تأثیر تنش‌های تلخ تجاری بین دو اقتصاد بزرگ جهان است شرکت‌های بخش خصوصی آمریکا همچنان نمی‌خواهند که چین را ترک کنند. آنها بازار چین را بسیار جذاب و رو به رشد می‌دانند.

یک تحقیقی که اخیراً توسط اتاق بازرگانی آمریکا در شانگهای انجام شده نشان می‌دهد، 78 درصد شرکت‌های آمریکایی نمی‌خواهند میزان سرمایه‌های خود را در این کشور تغییر دهند.این تحقیق و بررسی نشان می‌دهد که تنها 4 درصد شرکت‌ها به دنبال ترک این کشور هستند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار globe لاستیک بارز ایران فان بیمه البرز هتل تارا

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو − یک =

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن