ورزشی

دوره های تخصصی و عمومی مدیریت حاد اورژانس ها توسط فدراسیون فوتبال برگزار می شود

شبکه های اجتماعی ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

سلامکانال تلگرام
توئیتر

گروه: ورزشی ساعت: 12:22 منتشر شده در مورخ: 1400/03/23 شناسه خبر: 1742622 سرپرست دپارتمان پزشکی خبر داد دوره های تخصصی و عمومی مدیریت حاد اورژانس ها توسط فدراسیون فوتبال برگزار می شود دوره های تخصصی و عمومی مدیریت حاد اورژانس ها توسط فدراسیون فوتبال برگزار می شود سرپرست دپارتمان پزشکی فدراسیون و افسر پزشکی کنفدراسیون فوتبال آسیا می گوید کمیته پزشکی به عنوان متولی سلامت بازیکنان، آموزش احیای قلبی را در اولویت های خود قرار می دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، بهار حسن میرزایی در این باره اظهار داشت: در جریان بازی های یورو 2020، در دقیقه 40 بازی بین تیم های ملی دانمارک و فنلند، هافبک تیم ملی فوتبال دانمارک، به شکل ناگهانی و بدون برخورد روی زمین افتاد. در این شرایط در ورزش، (non contact collapse) اولین تشخیص ایست قلبی است مگر اینکه خلاف ان ثابت شود. در این شرایط تنها 2 دقیقه فرصت داریم تا درمان را برای بازیکن شروع کنیم که شامل احیا و شوک قلبی می باشد.

وی اضافه کرد: بنا بر گزارشات ارایه شده توسط پزشک تیم، به محض رخداد این حادثه، با توجه به نزدیک بودن داور به بازیکن و مشاهده صحنه، سریعا بازی را متوقف و کادر پزشکی وارد زمین شدند. در ابتدای ارزیابی بازیکن هم تنفس طبیعی داشته و هم ضربان قلب، با این حال به سرعت شرایط بازیکن عوض شده و احیای قلبی برای وی شروع شده و چندین نوبت بازیکن شوک قلبی دریافت کرده است. احیای بازیکن حدود ده دقیقه به طول انجامیده و خوشبختانه احیا موفق بوده و بازیکن با بازگشت علائم حیاتی و هشیاری توسط امبولانی به بیمارستان منتقل و هم اکنون نیز تحت نظر است.

سرپرست دپارتمان پزشکی در ادامه بیان کرد: نکات مهمی که از این رویداد باید به آن توجه داشته باشیم، آشنایی داور با شرایط، شروع سریع و بدون وقفه درمان و احیای بازیکن توسط کادر پزشکی تیم، وجود دستگاه شوک (که الزامی است) و عدم دخالت سایر افراد غیر از کادر درمان در این پروسه است. با دقت به تصاویر متوجه می شوید که بازیکنان تیم چگونه با ایجاد حلقه ای دور بازیکن و کادر درمان، فضا را برای انجام عملیات صحیح درمانی مهیا کرده و مانع از ارایه خدمات درمانی توسط پزشک تیم نشده اند. این مدیریت صحیح شرایط ناشی از آموزش های مداوم است.

در ارتباط با علت ایجاد این حادثه در مقالات علمی ای که به بررسی مرگ قلبی در بازیکنان پرداخته اند، فیفا نیز با راه اندازی یک سامانه از سال 2014، شروع به ثبت کلیه موارد وقوع مرگ ناگهانی قلبی، افراد زنده مانده پس از ایست قلبی و مرگ های ناگهانی ناشی از تروما کرد. نتایج حاصل از این سامانه ثبت که در مجله BJSM به چاپ رسیده است حاصل بررسی داده های 5 ساله بین سالهای 2014 الی است.

افسر پزشکی کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت: در مجموع طی این 5 سال، فیفا 617 مورد مرگ ناگهانی را ثبت کرد که 607 مورد آن بین بازیکنان فوتبال، 4 مورد بازیکن فوتسال و 4 مورد بازیکن فوتبال ساحلی بودند. این داده ها حاصل همکاری 67 کشور با فیفا بود. 142مورد از این افراد با مرگ های ناگهانی، زنده ماندند (23%). میانگین سنی بازیکنانی که دچار مرگ ناگهانی شدند 34 سال گزارش شد که ازبازیکن 5 ساله تا 76 ساله بین آنها دیده می شود. از این 617 بازیکن، 96% را مردان تشکیل میدادند (594 بازیکن) و همچنین 95% آنها (584 بازیکن) در سطح آماتور فوتبال بازی می کردند. در بررسی علل مرگ ناگهانی، 82% علل وابسته به موارد قلبی عروقی، 11% موارد مرتبط با تروما و 7% موارد غیرمرتبط با تروما ذکر شدند. اکثر موارد گزارش شده از قاره اروپا بودند (57%) و سپس قاره های دیگر به ترتیب آمریکای جنوبی (12%)، آمریکای شمالی (10%)، آسیا (8%)، آفریقا (7%) و استرالیا (6%) قرار داشتند.

انتهای پیام/

https://www.dana.ir/1742622 '); d.write(' اخبار مرتبط آخرین اخبار

خرید نهال دانلود سریال جیران خرید بلیط هواپیما تور کیش بازار '; document.body.innerHTML += t; } }, 100);

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × یک =

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن