اجتماعی

25 درصد دبیرستانی‌ها هنوز در مدرسه ثبت‌نام نکردند/ انتشار دفترچه آزمون استخدامی از 10 شهریور

دوشنبه ۳ شهریور ۱۳۹۹ – ۱۸:۰۵ 25 درصد دبیرستانی‌ها هنوز در مدرسه ثبت‌نام نکردند/ انتشار دفترچه آزمون استخدامی از 10 شهریور

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش از انتشار دفترچه آزمون استخدامی از 10 شهریور خبر داد و گفت: سی و چهارمین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش کشور 11 و 12 شهریور برگزار می‌شود.

25 درصد دبیرستانی‌ها هنوز در مدرسه ثبت‌نام نکردند/ انتشار دفترچه آزمون استخدامی از 10 شهریور

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس،قاسم احمدی لاشکی معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش در نشست خبری مجازی به مناسبت سی‌وچهارمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور، اظهار کرد: سی و چهارمین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش کشور برای سال تحصیلی جدید، 11 و 12 شهریور برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در اجلاس‌های گذشته همه به صورت حضوری بود و مدیران و مهمانان در تهران حضور داشتند اما کرونا، شرایط را نه در ایران بلکه در تمام جهان تغییر داد و امسال اجلاس ما به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

قاسم احمدی اضافه کرد: 32 مرکز استان داریم و قرار شد که رؤسای مناطق در مراکز استان‌ها حضور یابند و 32 مرکز استان با وزارت آموزش و پرورش، اجلاس را به صورت مجازی برگزار کنند؛ البته درباره حضور رؤسای مناطق در مراکز استان‌ها اعلام کردیم که پروتکل‌ها رعایت شود.

وی درباره اجلاس سی و چهارم گفت: امسال اولین و آخرین اجلاس دولت دوازدهم است و می‌تواند عملکرد 4 ساله و 8 ساله را ارائه دهد. همچنین این اجلاس به عنوان آخرین اجلاس یک قرن است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای اولین بار چالش‌های موجود را در 12 محور تخصصی پیش‌بینی کردیم، گفت: برنامه‌های نشست مدیران آموزش و پرورش از زمان کرونا به صورت مجازی برگزار شد و مخاطبان زیادی داشت به عنوان مثال در نشست آقای جهانگیری 523 هزار مخاطب داشت.

احمدی لاشکی تصریح کرد: برنامه‌ریزی شده است و ان‌شاءالله در روز 15 شهریور، در صورت صلاحدید مقام معظم رهبری، آغاز سال تحصیلی را با فرمایشات رهبر معظم انقلاب از طریق سیستم مجازی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه این همایش 7 محور اصلی دارد و کمیسیون بهداشت و سلامت یکی از کمیسیون‌های اصلی است، گفت: تعیین خط مشی و برنامه‌های مرتبط با آغاز سال تحصیلی یکی از محورهاست ضمن اینکه شعار امسال فناوری‌های نوین، استمرار یادگیری و تربیت تمام ساحتی است

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اجرای سند تحول و بسته‌های یادگیری، فناوری نوین و آموزش های جدید در زیست بوم جدید، حمایت از خانواده‌ها و دانش‌آموزان و معلمان و مدیریت و راهبرد آموزشی از دیگر محورهای این اجلاس است؛ ضمن اینکه دو نکته اساسی که دنبال آن هستیم عدالت آموزشی و برابری فرصت‌های یادگیری در زیست بوم جدید است.

وی درباره فراهم شدن زیرساخت‌ها در مناطق روستایی و عشایری، گفت: برای بحث مناطق روستایی و عشایری، به نوعی مانور زودهنگام انجام دادیم و تمامی معاونین در کل نقاط مختلف کشور حضور داشتند و ما بر اساس شیوه‌نامه فعالیت می‌کنیم.

احمدی لاشکی افزود: همه نقاط از نظر کرونا، قرمز نیست و متناسب با شرایط و بر اساس پروتکل‌ها اقدام می‌شود؛ اگر وضعیت سفید باشد بر اساس پروتکل‌ها مدارس دایر می‌شود و اگر وضعیت قرمز باشد، از طریق شبکه شاد و امثالهم است؛ در شرایط زرد نیز آموزش به صورت ترکیبی است و دانش‌آموزان تقسیم‌ شده و در روز‌های فرد و زوج حضور دارند؛ برای دانش‌آموزان مناطق محروم نیز درس‌نامه پیش‌بینی شده است که بین آنها توزیع شود.

وی در خصوص آخرین وضعیت اردوگاه شهید باهنر با بیان اینکه این اردوگاه قلب آموزش و پرورش است، گفت: در سال 1393 برای اینکه بخشی از مشکلات وزارتخانه را حل‌کنند این اقدام صورت گرفت که یکی از اقساط آن باقیمانده است و به زودی پرداخت می‌شود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش خبرنگار فارس مبنی بر اینکه «برخی خانواده‌ها تمایل ندارند در شرایط کرونا، فرزندشان را به مدرسه بفرستند، آیا این امکان وجود دارد؟»، افزود: طبیعتا تا قبل از 15 شهریور دنبال اعتماد سازی هستیم و در این راستا تلاش می‌کنیم. در آزمون سمپاد 48 درصد دانش‌آموزان در روز آزمون نیامدند و این موضوع در آزمون کارشناسی ارشد و دکترا به 10 تا 15 درصد رسید و در آزمون سراسری هم 10 درصد شد یعنی اعتمادسازی ایجاد شد.

وی افزود: سعی ما این است که مردم بدانند فرزندان خانواده‌ها، فرزندان ما هستند و یقیقنا روز اول مدرسه راهی مدرسه می‌کنیم و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خواهد بود.

احمدی لاشکی درباره آمار ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس گفت: تا کنون از 8 میلیون و 278 هزار و 131 نفر در دوره ابتدایی بیش از 8 میلیون و 220 هزار نفر یعنی حدود 99 درصد آنها ثبت‌نام شدند.

وی افزود: در مقطع متوسطه اول 100 درصد دانش‌آموزان ثبت‌نام شدند و تکلیف خانواده‌ها روشن است و نگرانی نداریم اما 75.15 درصد دانش‌آموزان در متوسطه دوم ثبت‌نام کردند که فکر می کنیم دلیلش امتحانات شهریور و هدایت تحصیلی باشد که از 15 تا 20 شهریور نمراتشان نهایی خواهد شد و ثبت نام در این مقطع کمی به طول خواهد انجامید.

معاون حقوقی و امور مجلس آموزش و پرورش درباره فراهم شدن اینترنت رایگان نیز گفت: به دنبال این موضوع هستیم و تا حدودی پیش رفته است که امیدواریم اجرایی شود.

وی درباره مشکل ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش گفت: در برنامه ششم توسعه، در بند الف ماده 65 بر مهندسی و ساماندهی نیروی انسانی تأکید شده است و رکن اساسی سند تحول بنیادین، نیروی انسانی است؛ تا سال 1404، تعداد 640 هزار نیروی بازنشسته داریم که از امروز باید برای آن فکری کنیم.

احمدی لاشکی به جذب و ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش اشاره کرد و بیان داشت: به جز رسمی، نیروهای حق‌التدریس، آموزشیار نهضت، مربی پیش‌دبستانی و خرید خدمات با این وزارتحانه همکاری دارند که بر اساس استفساریه اردیبهشت ۹۹ تأکید شده است که این گروه‌ها باید تعیین تکلیف شوند.

وی اضافه کرد: آموزشیاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی ۲۴ هزار نفر هستد که حدود ۲۳ هزار و ۷۰۰ نفر در آزمون اخیر شرکت کردند و حدود ۱۷ هزار و اندی نفر پذیرفته شده‌اند؛ این گروه به همراه نیروهای حق‌التدریس و پیش‌دبستانی تا پایان سال ۱۴۰۰ باید جذب شده و دوره یکساله را در دانشگاه فرهنگیان بگذرانند که حدود 25 هزار ردیف استخدامی درباره این گروه‌ها داریم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: مورد دیگر ماده 28 دانشگاه فرهنگیان است که فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاه‌ها جذب می‌شوند که از طریق دفترچه آزمون استخدامی که 10 شهریور منتشر می شود حدود ۲۷ هزار و ۳۰۰ مجوز گرفتیم و آزمون هم یک ماه بعد از انتشار دفترچه برگزار می شود.

وی اضافه کرد: ۲۰ هزار نفر نیز از طریق کنکور سراسری جذب آموزش و پرورش در سال جاری می‌شوند که این افراد در دانشگاه فرهنگیان، تحصیل را آغاز می‌کنند.

احمدی لاشکی ادامه داد: اما برای مناطق دوردست نیز بر اساس ماده 41 می‌توانیم خرید خدمات انجام دهیم که افراد مشمول این قانون تاکنون آیین‌نامه نداشتند و حق و حقوق آنها به طور دقیق مشخص نبود که پیش نویس آن آماده شده است و شیوه‌نامه آن به زودی توسط وزیر آموزش و پرورش ابلاغ خواهد شد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش به وضعیت املاک آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: 100 هزار و ۴۷۶ ملک داریم و از این بابت داراترین هستیم اما 52 درصد املاک آموزش و پرورش سند ندارد و قالب اینها اراضی را مردم هبه کردند.

وی ادامه داد: امسال به دنبال این هستیم نهضتی را داشته باشیم و با همکاری دستگاه های قضایی و دولتی مربوط از جمله وزارت راه، وزارت کشور و بنیاد مسکن اقداماتی را انجام دهیم و به مدیران کل هم ابلاغ کرده ایم.

احمدی اضافه کرد: یکی از مشکلات ما این است که در برخی مراکز استان ها کارشناس حقوقی قوی نداریم که با معاون توسعه منابع و برنامه‌ریزی آموزش و پرورش هماهنگ کردیم تا آزمونی را برای جذب ۴۴۰ حقوقدان برگزار کنیم که این افراد بتوانند کار را برای ما تسهیل کنند.

انتهای پیام/

بیمه معلم

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار globe لاستیک بارز ایران فان بیمه البرز رسپینا هتل تارا بنر م

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 8 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن